Hallo allemaal,

hier is Lola weer, ik zit nu in een ander land en ben met Pappa en Mamma in een vliegtuig en trein geweest. Dat is heel spannend vind ik. Ik heb van Mamma geleerd netjes mijn eigen koffer te dragen, of trekken en Pappa heeft voor mij een zit/loop koffer gekocht. Als mijn beentjes moe zijn dan kan ik op de koffer zitten en dan trekt Pappa mij of Mamma. En anders doe ik zit-lopen. Het is hier heel leuk en ze hebben hier een raar apparaat met knopjes dat noemt Mamma een telefoon? Maar die is zooo groot die past nooit in mijn jaszak. Ik denk dat ik het hier heel leuk ga vinden.
Pappa heeft een paar filmpjes gemaakt. En oma Jayne en opa Max zijn trots op mij, zij vinden het zo knap van mij dat ik dat al allemaal kan doen. Nou tot gauw ik ben moe en wil eigenlijk wel even slapen.

liefs Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply