Heel lang geleden …

Hallo allemaal dat is echt een hele lange tijd geleden, dat ik iets op mijn site heb geschreven, en zoals jullie weten is er wat aan de hand. Nee niets ernstig hoor maar wel heel leuk, denk ik … dat zeggen Pappa en Mamma tegen mij, ik moet het nog zien. Ik krijg een zusje Mamma zegt dat het net een levende pop is en dat ik lief voor haar moet zijn. Ik weet niet wat dat is, ik heb vriendinnetjes en vriendjes die zijn van mijn leeftijd, maar een baby? Nou als ze maar van mijn spulletjes afblijft.

O ja en van opa Max en oma Jayne heb ik hele mooie sloffen gekregen allemaal met Pins erop die heeft Pappa er voor mij opgedaan omdat het mij niet lukt..

Pappa schiet ook niet op zeg. … ik wil ze AAN
Even kijken of Pappa het wel goed heeft gedaan …

Posted by lolahuibers

Leave a Reply