Daar ben ik weer

Hallo allemaal,

Druk, druk, druk wat ben ik toch druk met het helpen van Mamma met mijn zusje. Ik heb eerst heel goed geoefend op een pop en nu kan ik het mooi gebruiken op Kato. Het is wel heel wennen hoor vroeger kon ik doen wat ik wilde, maar nu moet ik ‘rekening houden’ met Kato. Kato is nog zo klein ze kan niet eens lezen! Dus hoe kan zij nu al rekenen? Maar goed Pappa en Mamma zeggen dat het moet dus doe ik het maar want veel keuze op dit moment heb ik niet. Maar wacht maar totdat ik groter en meer jaartjes heb! En van oma Conny heb ik en menie-curry set gekregen voor mijn handen. Mijn nagels kan ik nu ook verven met een kwastje.

Ik vind mijn zusje Kato wel heel leuk, ik kan niet wachten totdat zij ook met mij in de speeltuin kan spelen of naar de boerderij. Oh ja weten jullie het al ik ga weer het vliegtuig in naar Portugal. Ik mag elke dag iets kleuren en dan moet ik nog zoveel keertjes wachten voordat we gaan. Viegen is heel leuk – vooral als we weggaan dan krijg je zo’n lekker gevoel in je buik. Kato zal wel weer gaan jengelen, maar dan doet Pappa haar eten geven en dan is ze weer stil, dan kan ik gelukkig weer met mijn iPad en potlood werken. Nou ja het is de iPad van Mamma. Ik hoop dat ik ook 1-tje voor mijzelf krijg. Misschien kan ik wel klusjes bij de Oma’s en Opa’s doen dan heb ik wel genoeg om zelf één te kopen.

Ik ga weer Mamma helpen, want Pappa is weg naar zijn werk en komt heeeeeeel laat thuis.

Liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply